En moderne tandklinik

 

                                                                              Nyt fra Tandlægerne i Viby Centret.

Vi er kede af, at vi 1/4-2023 måtte sige farvel til tandlæge Mia Dybdal. Mia har valgt at søge nye udfordringer uden for privat praksis og patientbehandling, og vi ønsker hende det bedste fremover.

Til gengæld er vi glade for at kunne byde velkommen til tandlæge Azita Zanjani. Azita er uddannet fra Århus Tandlægehøjskole og har cirka 10 års erfaring fra privat praksis og bred erfaring med og udfører de fleste former for almindelig tandbehandling. Azita er en sød, empatisk og dygtig tandlæge, som lægger lægger vægt på tryghed og høj kvalitet i patientbehandlingen. Azita glæder sig meget til at modtage jer på klinikken og vi håber, I vil tage godt imod hende. Azita er fra lokalområdet og vi håber på et godt og langt samarbejde.

Tandlæge Mette Ellegård er gået på barsel 24/3-2023 og vi forventer hende tilbage i foråret 2024.

Som barselsvikar har vi fået ansat Kirstine Michaelsen. Hun er uddannet fra Århus Tandlæge i 2020 og har arbejdet i både privat praksis og kommunal tandpleje og dermed opnået erfaring i behandling af alle aldersgrupper. Kirstine er en meget sympatisk og imødekommende tandlæge, som med dygtighed, høj faglighed og stor respekt for faget vil tage imod jer på klinikken. Vi er sikre på, at hun vil kunne give jer en en tryg og god behandling. 

 

 

 

Hos Tandlægerne i Viby Centret er der 6 tandlæger, 2 tandplejere og 7 klinikassistenter, som tilsammen giver en stor faglig bredde.

Et dygtigt og serviceorienteret personale står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi overholder naturligvis de højeste standarder for klinisk infektionshygiejne med alle værnemidler, grundig sterilisation og desinfektion på klinikken som værn mod alle infektionssygdomme både for patienterne og personalet.

Vores højeste ambition er samvittighedsfuldt at levere tryg og smertefri behandling af høj kvalitet, hvor vi sammen planlægger behandlingen under hensyntagen til ønsker og økonomi.

Dette sikrer vi ved :

1. Altid at have en god dialog om behandlingsmuligheder både med vore patienter og med vore kolleger, hvilket er en af fordelene ved at være mange behandlere på samme klinik.

2. Vi deltager alle løbende i relevant efteruddannelse.

3. Vi benytter kun godkendte og velafprøvede materialer.

 

Klinikfællesskabet blev etableret ved VibyCentrets indvielse i 1970 og er siden blevet løbende moderniseret.

Klinikken er åben året rundt og er let tilgængelig med dens beliggenhed på 1.sal i VibyCentret tæt på hovedindgangen ved Skanderborgvej.

Der er elevator i centret, så også gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme på klinikken.

På Viby Centrets parkeringspladser er der gratis parkering i 3 timer. Husk at stille P-skiven.